Stig P

1 produkt
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
Mest populære
Dit valg:Stig P
Alma Trousers Black Stig P
Stig P
Alma Trousers Black Stig P
450,00 kr
 
Booztlet.com

Stig P - en dansk modesuccs siden 1969

Fortællingen om det nutidige modebrand Stig P starter helt tilbage i 1969, hvor virksomheden blev skabt af den kreative ildsjæl Stig Petersen. På daværende tidspunkt påtog Stig P sig først og fremmest rollen som en af de første modebutikker, der blev åbnet på Kronprinsensgade i København.

Oprindeligt var Stig P nemlig en eksklusiv butik, der bød på virksomhedens egne danskproducerede lædervarer såsom møbler, tasker og jakker. I 1980’erne begyndte butikken dog i takt med den stigende efterspørgsel at forhandle tidens største designermærker, og den blev hurtigt til en af Københavns mest besøgte. 1989 blev et skelsættende år, hvor Stig P åbnede sin første butik dedikeret specielt til Københavns modebevidste kvinder og herefter tog udviklingen virkelig fart for den familieejede virksomhed.

Hvad der oprindeligt startede som Kronprinsensgades allerførste modebutik udviklede sig i 2003 til også at omfatte mærkets helt eget tøjdesign. Her blev den skandinaviske virksomhed nemlig overtaget af datteren Signe Kjer, der den dag i dag fungerer både som som ejer og designer.

Gennem innovative designs og smukt håndværk har Signe Kjer formået at udvikle virksomheden fra butik til et etableret modebrand, der i dag sælges i over 200 forskellige butikker i 15 forskellige lande - og naturligvis også er at finde her på Katoni.

Dametøj fra Stig PSkandinavisk design med omtanke og sjæl

Mærkets stilige kollektioner designes altså af Stig P's egen datter, som tilbage i 2001 var med til at starte det enormt populære brand Ganni. Med et så stærkt udgangspunkt har Signe Kjer herefter været med til at tage Stig P til nye højder og gjort mærket synonymt med høj kvalitet, komfort og god stil, der uden problemer kan konkurrere med andre danske design darlings.

Tøjet er skabt med en helt særlig respekt for den skandinaviske minimalisme, det gode arbejdsmiljø og et fælles ansvar. Netop derfor er alle kollektionerne designet i København og produceret i Europa, ligesom alle mærkets varer også bliver grundigt kontrolleret for sundhedsskadelige kemikalier og farvestoffer.

Udvalget byder på ikke blot på et spændende udvalg af kjoler, nederdele, strik og bluser, men også det eksklusive undermærke ”Coatpeople”, som indbefatter kvalitetsstrik og smukt overtøj, der er nummereret og signeret af mærkets dedikerede designere.

Hverdagsluksus i øjenhøjde

Det er slet ikke uden grund, at du her på Katoni finder et stort udvalg af dette cool mærke. Virksomhedens univers af eksklusive butikker og ansvarsbevidste designs har for længst fastlåst brandets plads på den danske modescene. Særligt mærkets luksuriøse kjoler, strik og nederdel vinder indspark hos et bredt udsnit af kvinder, og mærkets basistøj knuselskes af unge såvel som ældre.

Hos Katoni kan du finde alt det Stig P tøj, du drømmer om, og er du på udkig efter en helt særlig kjole, størrelse eller farve, hjælper de unikke søgefiltre dig godt på vej.
Mangler du en minimalistisk pendant til mærkets mønstrede designs, anbefaler vi dig desuden at tage et kig på Bestsellers’ Selected Femme.

Flere danske modebrands til kvinder:

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater