Swedish Hasbeens

5 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Størrelse
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Swedish Hasbeens
-40%
Sandaler Swedish Hasbeens Brassy
Swedish Hasbeens
Sandaler Swedish Hasbeens Brassy
1.019,00 kr 1.699,00 kr
41 / 36 / 38 / 39
Spartoo.dk
-49%
Støvletter Swedish Hasbeens Hippie Lace Up
Swedish Hasbeens
Støvletter Swedish Hasbeens Hippie Lace Up
1.350,00 kr 2.699,00 kr
37 / 38 / 39
Spartoo.dk
-49%
Støvletter Swedish Hasbeens Grunge Boot Black
Swedish Hasbeens
Støvletter Swedish Hasbeens Grunge Boot Black
1.350,00 kr 2.699,00 kr
36 / 40
Spartoo.dk
-49%
Sandaler Swedish Hasbeens Helena
Swedish Hasbeens
Sandaler Swedish Hasbeens Helena
500,00 kr 999,00 kr
38 / 37
Spartoo.dk
-30%
Støvletter Swedish Hasbeens Hippie Low
Swedish Hasbeens
Støvletter Swedish Hasbeens Hippie Low
1.889,00 kr 2.699,00 kr
39 / 37
Spartoo.dk

Swedish Hasbeens - funky og bæredygtige sko

Swedish Hasbeens er i sandhed et inspirerende mærke med noget på hjertet. Dette svenske mærke går efter at lave slidstærke, holdbare og miljøvenlige sko, som kan gøre verden til et bedre sted. Alle skoene er håndlavede for at opnå den bedst mulige kvalitet, og materialerne - som i særdeleshed er træ - er nøje udvalgte med henblik på komfort, holdbarhed og mindst mulig belastning af miljøet.

Forskellige sko og Swedish Hasbeens logoDeres ønske er at skabe sko, som du kan få glæde af både nu og om mange år fra nu. Ligesom det miljøvenlige skobrand El Naturalista, bliver dette brands sko heller ikke lavet med henblik på at holde en enkelt sæson og så blive fejet af pinden af en ny smart trend. De har derimod til formål at holde, lige indtil de er slidt op efter flere generationer. På den måde bliver miljøet belastet mindre, fordi de faktisk laver sko, der skal kunne holde til noget og ikke behøver at blive skiftet ud flere gange årligt.

Træsko i alverdens afskygninger

Dette miljøbevidste mærke er specialiseret i lækre træsko. De har alle en lille hæl, da det jo er en træsko, og mange af modellerne har man ligefrem lavet med høje hæle for at give dem et feminint look. Det giver et nyt og anderledes touch til de klassiske træsko, og det gør, at du sagtens kan bruge dine nye Swedish Hasbeens sko til både hverdag og fest.

I udvalget her på siden kan du både finde lukkede modeller, og du kan finde Hasbeens sandaler for eksempel med plateau til de skønne forårsdage og lune sommeraftener. Fælles for dem alle er, at de er lavet i de bedste materialer, du kan forestille dig, og det er din garanti for et produkt, der kan være til glæde og gavn i mange år frem. Hvis du også gerne vil erhverve dig et par plateausandaler uden træhæl, kan du tage et kig på det samlede udvalg af sandaler med plateau

Hasbeens, der holder langt ind i fremtiden  

I en verden som af og til bevæger sig meget hurtigt, kan det nogle gange være svært at følge med. Vi ser hele tiden nye tendenser og mærker, vi skal forholde os til, og før vi har set os om, er de væk igen. Pointen med dSwedish Hasbeens er imidlertid at gå fuldkommen i modsatte retning. De forsøger at skabe sko, som netop ikke forsvinder igen om et år, men som kan være en del af din garderobe i de næste mange år frem.

I forlængelse af deres stærke holdninger til miljøbelastning skal det naturligvis også nævnes, at alle deres sko, støvler og sandaler bliver fremstillet i vegetarisk læder. Det er altså et brand, der tør stå ved deres synspunkter, og som vil gøre deres til at gøre verden til et bedre sted – et par sko ad gangen.

Her på siden kan du finde alle de fineste Hasbeens sko, som du kan nyde godt af fra nu af og til evig tid. Vi forhandler naturligvis alle de nyeste modeller, men du kan også altid finde et stort udvalg af fine produkter i vores udsalg. Her kan du få de samme lækre kvalitetsprodukter blot på tilbud, så tag endelig et kig på vores store udvalg af fine sko fra dette mærke og andre kendte mærker såsom Vagabond, der ligeledes producerer sko som skønne sandaler.

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater