Seafolly badedragter

3 produkter
Filter / SortérDameUdsalgSpar mestGratis fragtGratis reture-mærketPlus size
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på størrelse.
Størrelse
Dette udvalg kan desværre ikke filtreres på farve.
Farve
Ingen mærker passede til søgningen
Mærker (1)
-
Pris
Mest populære
Dit valg:Seafolly
Islandinthesun Dd Maillot Seafolly Black
Seafolly
Islandinthesun Dd Maillot Seafolly Black
298,35 kr
 
Booztlet.com
S.collective Gathered Strap Piece Seafolly Blue
Seafolly
S.collective Gathered Strap Piece Seafolly Blue
349,65 kr
 
Booztlet.com
Zahara Dd Bandeau Piece Seafolly Patterned
Seafolly
Zahara Dd Bandeau Piece Seafolly Patterned
409,50 kr
 
Booztlet.com

Seafolly – en badedragt i luksusklassen

Det australske brand Seafolly har eksisteret siden 1975 og sælges i dag over store dele af verden. Grundlæggerne bag er ægteparret Peter og Yvonne Halas, som sammen har skabt brandet med en vision om at give kvinder over hele verden en smag af den berømte australske livsstil på stranden. Seafolly er mest kendt for deres velsiddende og smukke badedragter, men har også haft stor succes med både deres active wear linje, deres accessories og deres børnetøj.

En Seafolly badedragt er en investering i god kvalitet. Den hører til i den dyre ende af badetøjsverdenen, men med god grund. Deres badedragter er nemlig først og fremmest velsiddende, og derudover er de ekstremt slidstærke og unikke i både deres designs, farver og mønstre. Både Seafolly badedragter og bikiner er badetøj i luksusklassen, som du kan bruge år efter år – på stranden, ved poolen og i svømmehallen. Bliver du først den stolte ejer af en Seafolly badedragt, garanterer vi, at den bliver din ubestridte favorit.

Sådan opnår du et velsiddende fit

For at føle sig tilpas i badetøj, er det vigtigt at vælge noget, der passer til din kropsfacon. Er du for eksempel ked af din mave, så vælg med fordel en badedragt, der skjuler maven, men måske fremhæver din barm eller ryg. Har du korte og kraftige ben, så vælg trusser med høj benskæring, det får dine ben til at syne længere og slankere. Måske ville du ønske du havde en lidt mindre popo? Så vælg i stedet en overdel i en farve, der tager fokus til din overkrop og væk fra din underkrop. Har du en lille barm, du ville ønske havde mere fylde, så vælg en bikinitop med indlæg og push-up effekt. Mulighederne er mange!

Sidst men ikke mindst, bør du også tænke over farvevalget af din Seafolly badedragt. Som altid gælder reglen med, at sort slanker. Er du meget lys i huden, bør du holde dig fra farver som hvid, gul og beige, da det kan få dig til at se næsten gennemsigtig ud. Er du derimod mørkglødet, er farver som hvid, orange, gul, rød og turkis rigtig flotte til den solbrune hud.

Her hos Katoni ved vi, at badetøj, der sidder godt og føles godt, også ser godt ud. Derfor har vi samlet alle vores favoritter til en dag på stranden. Udover de mange skønne styles fra Aussi-brandet Seafolly, har vi udvalgt en lang række badedragter og bikiner fra både danske og internationale mærker. Tag eksempelvis et kig på badedragterne fra Arena, hvis du gerne vil have et mere sporty alternativ til din Seafolly badedragt.

Find mere inspiration blandt disse swimwear brands:

 

Vælg filter:
 • Køn
  • Størrelse
   • Farve
    • Mærke
     • Pris
     • Kun udsalg
     • Kun gratis fragt
     • Kun gratis retur
     • Kun e-mærket
     Annuller
     Se alle resultater