Til åbning af RAINS’ første konceptbutik

Fredag var vi med til åbningen af verdens første RAINS butik, som er at finde på Klostertorvet i hjertet af Aarhus. Valget af netop Aarhus som placering for den første konceptbutik giver god mening, da det også er brandets hjemby. Her, i byens hyggelige latinerkvarter, har RAINS åbnet en lys og minimalistisk butik sammen med drengene fra S.T. Valentin, og dét var der mange modebevidste aarhusianere, der gerne ville fejre.

IMG_6359

Regntøj på den fede måde

Siden 2012 har RAINS skabt kvalitetsprodukter, der forener et cool, minimalistisk design med den komfort og funktionalitet, man forventer af regntøj. I dag består sortimentet desuden af accessories som tasker, sleeves og hatte, som ligeledes er vandtætte. Dette brand gør det altså med andre ord let at være velklædt fra top til tå, når det danske omskiftelige vejr er på spil. Hvis du også vil være velklædt i regnen, kan du tjekke vores udvalg af RAINS ud her.

IMG_6403

IMG_6406

Det er ikke kun danskere, der har fået øjnene op for RAINS og deres originale take på regntøj og vandtætte accessories. Også i udlandet er brandet lige så stille ved at vinde ind, hvilket har resulteret i, at det i dag forhandles i 40 lande. Derudover har RAINS formået at indgå i en række prominente samarbejder med blandt andre Colette, Sperry Topsider og Opening Ceremony.

 

IMG_6426

IMG_6451

Sol over RAINS

Selvom butikken sælger produkter til regnfulde dage, må man alligevel sige, at det solbeskinnede vejr var perfekt til det festlige åbningsevent. Der var sat borde og bænke op ude foran butikken, hvor en DJ stod og leverede cool toner til den gode sommerstemning, som kun blev bedre af de kolde øl og drinks, som RAINS serverede.

IMG_6463

IMG_6456

Her fra Katoni-teamet skal der lyde et stort tillykke til RAINS med den flotte, nye konceptbutik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.