Her får du Danmarks bedste online kundeservice

Tendensen går én vej: Flere og flere vælger at handle online. Det er nemt og bekvemt, og du kan sidde i stuen i ro og mag og shoppe i dit eget tempo. Det betyder også, at kundeservicen på de forskellige webshops skal være i top, for ellers vælger du måske bare at hoppe over i en anden webshop.

Som online shoppingportal ved vi, hvor stor betydning god kundeservice har for både kunderne og webshoppens overlevelse. Derfor har vi samlet webshops inden for kategorierne børne-, herre- og dametøj, som scorer den absolut bedste TrustScore på Trustpilot. På den måde kan du tjekke hvilke webshops, det er absolut bedst at handle hos.

Nedenfor kan du se en top 10 over de webshops inden for dame-, herre- og børnetøj, som har den absolut bedste kundeservice lige nu (klik på billedet for at se en større udgave).

Når vi kigger nærmere på rankings og anmeldelser af webshops med børne-, herre- og dametøj, er det tydeligt, at kunderne giver positiv feedback på følgende tre ting:

Hurtig levering
Personligt touch
Gode tilbud og lave priser

Det skal kunne betale sig at handle online i stedet for i fysiske butikker, og derfor forventer vi også det samme eller mere, når det handler om betjening, tilgængelighed og priser. Butikker som f.eks. H&M (2.9) og Asos (3.3) er veletablerede og kendte butikker, men de har ikke en høj TrustScore, men størrelsen på webshoppen har ikke nødvendigvis betydning, da både Boozt (9.1) og Stylepit (9.5) har rigtigt gode TrustScores.

Men hvad kan det så skyldes? H&M og Asos får især kritik for forsinkede leveringer og fejlleveriger foruden besværlig retur, hvorimod Boozt og Stylepit får ros for deres hurtige leveringer og store udvalg. Ingen tvivl om at H&M og Asos også har utroligt store udvalg, men det bliver overskygget af deres fejlleveringer og forsinkede leveringer.

Hvad kan de mindre webshops?

I toppen blandt de større webshops befinder der sig også en række mindre webshops, som klarer sig rigtig godt. Både Got to have it (9.8), Superlove (9.6), Milkywalk (9.9), Babygear (9.6), Lagersalg (9.5) og Kaufmann (9.4) får stor ros for deres hurtige leveringer, personlige touch i form af en håndskrevet hilsen, pæne indpakning samt deres gode tilbud og priser.

Hos Trustpilot kan vi alle give en virksomhed eller et brand 1-5 stjerner og en anmeldelse, og derudover kan vi selvfølgelig også selv tjekke, hvordan en specifik virksomhed eller et brand ranker på kundeservice.

Vi har hentet TrustScore og anmeldelser på alle webshops inden for børne-, herre- og dametøj, og herefter har vi fokuseret på dem, som har over 9 i TrustScore og derfor har 5 stjerner. Derudover har vi inddelt børne-, herre- og dametøj i to grupper, hvor den første gruppe er de webshops, som har over 100 anmeldelser, og den anden gruppe er de webshops, som har under 100 anmeldelser. Herefter har vi fokuseret på de 10 webshops inden for hver kategori, der har flest anmeldelser og højeste TrustScore, hvilket endte ud i en top 10 (set ovenfor).

Herunder kan du se de resterende webshops, som har 9 stjerner eller derover i TrustScores og over 100 anmeldelser (klik på billedet for at se en større udgave).

Herunder kan du se de resterende webshops, som har 9 stjerner eller derover i TrustScores og under 100 anmeldelser (klik på billedet for at se en større udgave).

OBS: Der tages forbehold for ændringer, da både TrustScores og anmeldelser på Trustpilot løbende ændrer sig.