Inviter naturen indenfor med naturlig hudpleje

De seneste års fokus på naturlige produkter, økologi og klimavenlige løsninger har også indtaget hudplejeverdenen.

Danmark er blandt de førende lande, både når det kommer til forbrug og produktion af de såkaldte naturlige produkter til hår- og hudpleje.

To af de mest populære brands her i Danmark er Ecooking og Lille kanin. Begge producenter bygger på naturlige ingredienser og lægger vægt på at bringe lidt luksus ind i den travle hverdag.

Ecooking – naturlig, økologisk hverdagsluksus til huden

Produkterne fra Ecooking er baseret på en nøje udvalgt sammensætning af naturlige ingredienser, der alle bidrager til hudens naturlige glød.

Startskuddet til Ecooking tittede frem i 2014, hvor stifteren, Tina Søgaard, var gået gennem en skilsmisse, som havde sat sine spor på hendes hud. Med sine mange års erfaring inden for hudplejebranchen, var det ikke helt tilfældigt, hvad hun blandede sammen, da hun gik ind i sit laboratorie. Her blandede hun ingredienser, som udelukkende blev valgt ud fra deres egenskaber. Det førte til en række cremer og serummer, som Tina Søgaards familie og venner hurtigt opdagede effekten af.

Snart var efterspørgslen efter produkterne så stor, at grundstenen til Ecooking blev lagt. De første syv produkter kom på hylderne i 2015, og i dag tæller sortimentet tæt på 60 forskellige produkter.

Nem og naturlig hudpleje

En af grundtankerne hos Ecooking er, at det ikke skal tage lang tid at passe på din hud. Med produkterne fra det kvalitetsbevidste brand er det nok at bruge et enkelt minut morgen og aften til at rense og fugte huden samt 10 minutter en gang om ugen til peeling og masker. Det er altså hudpleje, som alle har både tid og råd til.

Produkter til konkrete problemer

Hvert produkt i sortimentet fra Ecooking er udviklet specielt til at løse en konkret udfordring. Det betyder, at du kan finde produkter til alt fra pigmentpletter og akne til fedtet hud og meget mere.

Produkterne kan bruges af alle, uanset køn, alder og hudtype. Hudpleje ses nok ofte som noget, kvinder bruger, men mænds hud har lige så meget brug for pleje, primært rens og fugt. Derfor har Ecooking udviklet en linje med produkter til herrer, der ligesom de øvrige produkter udelukkende består af naturlige ingredienser.

Hudpleje med omtanke

Ud over at anvende økologiske ingredienser i samtlige produkter i sortimentet tænker Ecooking også på miljøet og klimaet i andre henseender. Alt emballage kan genbruges og pakkefyldet, der bruges, er lavet af majs, hvilket betyder, at det kan nedbrydes med vand.

Derudover fremstilles alle produkter i Danmark, så der ikke udledes unødig CO2 i forbindelse med en lang transport på tværs af landegrænser.

Det er altså både dig, som forbruger, og miljøet, der har glæde af de luksuriøse produkter fra Ecooking.

Lille Kanin – naturlig hudpleje til hele familien

Sortimentet fra Lille Kanin består af hår- og hudplejeprodukter, som alle er baseret på naturlige råvarer og derfor fri for skadelige tilsætningsstoffer.

Bag virksomheden står de to kvinder Christiane Schaumburg-Müller og Tina Søgaard (som også står bag Ecooking).

Idéen til virksomheden kom, da Christiane Schaumburg-Müller fik sin søn i 2016. Hovedformålet med Lille Kanin er at give både mor og baby naturlige og rene produkter. Begge kvinder bidrager med stor erfaring indenfor skønhedsprodukter og virksomhedsdrift. Derudover har de begge en stor passion for økologi og naturlige produkter, hvilket naturligvis afspejles i deres sortiment.

Hudpleje er ikke den eneste vej til en smuk hud. Vidste du for eksempel, at dit væskeindtag har indflydelse på din hud? Læs mere om det og få tips til en sund hud her.

Frederik

Bonjour!

Jeg hedder Frederik og er uddannet multimediedesigner og digital konceptudvikler. Jeg kan se det positive i alt og elsker at male og generelt være kreativ! Især med mit tøj (wink wink).

Udover at hjælpe de andre med det grafiske styrer jeg også den franske hjemmeside, da jeg er vokset op i Frankrig og kan sproget.

Siden jeg begyndte hos Katoni, har jeg opdaget, hvor sjovt det er at skrive om forskellige emner og producere informative grafikker til mine blogindlæg. Det håber jeg, at I vil nyde godt af her på bloggen.

Skrevet den