Katoni x Triumph event

Torsdag aften afholdt vi i samarbejde med Triumph et event for en række aarhusianske modebloggere. Anledningen var Triumphs nye koncept “Magic Boost”, som er et innovativt tiltag inden for bh-området. Det er det, fordi man har erstattet den velkendte (og ofte nagende) stålbøjle med en fleksibel ‘soft touch wire’ uden metal.

62_redigeret 73_redigeret

Serien findes i tre forskellige bh-modeller med hver sit formål: Lift up, Shape up og Push up. Dem fik bloggerne alle lov til at prøve, mens de blev ‘fitted’ af de dygtige bra fitters fra Triumph. Mange af pigerne var overraskede over den størrelse, som de skulle have med hjem, men i følge butikschefen Susanne bruger hele 75% af alle danske kvinder den forkerte bh-størrelse!

Butikschefen i Triumph, Susanne, forklarer de forskellige modeller.
Butikschefen i Triumph, Susanne, forklarer de forskellige modeller.

Hvis tanken om en velsiddende bh, der ikke nager, lyder som noget for dig, kan du tjekke vores udvalg af Triumph ud lige her. Husk, at en bh giver sig op til 5 cm i omkredsen, så det er en god idé at bestille en størrelse, der sidder godt til.

67_redigeret
Et udpluk af vores søde eventgæster.

Mens pigerne ventede på at komme ind i prøverummet og blive matchet med den perfekte Magic Boost til lige netop dem, havde ffood sørget for lækre og sunde forfriskninger i form af forskellige salater, en dessert lavet på chiafrø og velsmagende grønne juices.

Med forskellige Magic Boost-bh’er i fine poser drog vi ned på Slap Af for at nyde et par gode cocktails efter nogle veloverståede ture i prøverummet. Her fik vi serveret Tom Collins, Gin Tonics og lakridsdrinks – ikke dårligt!

Drinks_redigeret_mindre

På vegne af Katoni-teamet skal der lyde et stort tak til alle vores samarbejdspartnere og ikke mindst et tak til bloggerne for en super hyggelig aften.