Se min garderobe: Britt Jakobsen

Hvis der er én, der har styr på designklassikerne og kender sin modehistorie, så er det vores helt egen marketing manager her på katoni.dk, Britt Jakobsen.
Vi har været hjemme og snuse rundt blandt de mange lækre mærkevarer og  giver jer her et lille indblik ind i Britts stilsikre og misundelsesværdige garderobe.

Få et kig ind i Britts hjem og klædeskab, der består af en minimalistisk stil med feminine tendenser. Hør, hvad hun lader sig inspirere af, og få hendes bedste stiltips.

Et udvalg af tasker

Hvad er dit bedste stiltip?

Gå efter et minimalistisk udtryk. Vælg til hverdag et enkelt og klassisk outfit med jeans, en lækker t-shirt og et par cool støvler. Vælg til fest en anden klassiker som den lille sorte – i en løs udgave. Den går man aldrig helt galt i byen med.

Hvem er din yndlingsdesigner?
Jeg har flere! Af de skandinaviske er der ACNE og Samsøe & Samsøe, som producerer rigtig gode basisvarer, og så er der Ganni, som er god til de mere feminine items. Kigger vi på de internationale catwalks, er der altid items på Balenciagas runway, som jeg er vild med.

Acne Sko
Ganni

Hvad eller hvem inspirerer dig mest?
Jeg finder ofte inspiration i magasiner, på street style-søgninger på Pinterest eller blandt mine velklædte veninder. Jeg er også vild med stilen hos it-girls som Blake Lively og Gigi Hadid.

Hvor shopper du oftest? 
Jeg shopper rigtig meget online – primært på grund af mit job. Ellers er det en god kombination af Magasin og Illum, fordi de har et stort udvalg, skønne butikker i Latinerkvarteret i Aarhus og high-street butikker som Zara, H&M ‘Trend’ og & Other Stories.

Parfume


Hvilke beautyfavoritter sværger du til?

Min absolut bedste duft i øjeblikket er Victor & Rolfs Flowerbomb, som jeg efterhånden har sværget til en del år nu, men mit nyeste fund Molocule Pink fra Zarko giver den hård konkurrence. Derudover elsker jeg bareMinerals’ løse pudderfoundation, Jane Iredals brynpalette, Chanels øjenskygger og neglelakker fra OPI. 

Britt