New In: Acne Studios lædershorts

Det er ingen hemmelighed, at vi shopper jævnligt her på kontoret. En uundgåelig “arbejdsskade” når vi sidder med online handel dagen lang.

For et par uger siden faldt Rikke og jeg over et Acne Archive pop-up lagersalg. Til de af jer, der ikke ved det, så er Acne Archive en fysisk butik på Nørrebro i København med masser af produkter fra mærket Acne Studios til stærkt reducerede priser. En sand perle og et farligt sted, hvis man er i nærheden af Sankt Hans Torv! Og mindst lige så farlig, når de vælger at lægge det hele online i 48 timer. Behøver jeg at sige, at vi sad klar med crossainter (i øvrigt de bedste af slagsen fra Bills Coffee i Vestergade!) og kaffe, da klokken slog 10:00 den dag!

Jeg blev den heldige ejer af disse lædershorts – prisen er måske lidt skræmmende, men det skal altså lige siges, at jeg fik -75% på dem!

Nogen vil måske spørge sig selv, hvem der dog køber shorts om vinteren? Det gør jeg! Og jeg er så glad for dem. Den løse pasform, længden og elastikken i taljen gør dem ualmindelig anvendelige. Nu har de efterhånden været på et par gange, og jeg har både stylet dem med en tynd see-through rullekrave, en chunky strik og med t-shirt og blazer. Og så fungerer de perfekt med både støvletter og sneakers. Jeg er i hvert fald stor fan!

Acne Salt Light lædershorts

Shorts

Shortsene er allerede en garderobe-yndling hjemme hos mig, og jeg vil ikke snyde jer for at få samme “aha-oplevelse” med et par lædershorts. Men føler I heller ikke for at smide mange tusinde kroner efter et par fra Acne, så har jeg fundet virkelig fine alternativer.

Nike Wmns Tennis Classic til 701 kr.

Nike_sneakers

 Gat Rimon lædershorts (imiteret) til 829 kr.

GatRimon_shorts

Munthe lædershorts til 1.140 kr.

Munthe_lædershorts

      Karen by Simonsen strik til 999 kr.      

KarenbySimonsen_strik

Vagabond støvletter til 999,75 kr.

Vagabond_støvletter

   ONLY lædershorts (imiteret) til 155 kr.   

ONLY_shorts

Pssst… Vagabond støvletterne er i øvrigt endnu et udsalgsfund! Vil I spare penge, så foreslår jeg, at I holder øje på fredag – Black Friday er ON!