New In: Gardenia loafers

Med fire piger på kontoret hænder det jævnligt, at der bliver købt nyt tøj, sko og accessories hjem fra Katoni. Dag efter dag kan vi se de nye varer tikke ind, og det er ikke altid til at modstå fristelsen! Denne gang var det mig, der faldt i… Et par Gardenia loafers måtte jeg simpelthen bare eje!

Loafers emmer af forår! Så selvfølgelig matchede jeg dem med bare ankler… Måske nok lige en tand for koldt på en ellers pæn april-dag, men jeg kan allerede nu mærke, at de bliver et hit, når temperaturen stiger lidt!

Vi fandt en ret lækker location midt i Aarhus, der minder mig om gamle gotiske byninger i Barcelonas smalle gader – nok til at få mig til at stoppe op og nyde solen i et kort øjeblik. Looket blev lidt mere casual, end jeg egentlig havde tænkt det. Jeg matchede skoene med et par stumpende herrebukser fra Zara, en top med høj hals og en af mine elskede lange cardigans.

By Malene Birger bukser, 1.500,- Gardenia loafers, 1.299,- Gestuz cardigan, 1.195,-
Selected Femme ring, 129,- Samsøe & Samsøe top,
225,-
Ray-Ban solbriller, 1.095,-

 

Gardenia Copenhagen laver nogle af de bedste danske sko-designs. Og det er derfor et af de brands, jeg altid glæder mig til at se de nye kollektioner fra. De her loafers smugkiggede jeg på i et par uger, inden de en onsdag eftermiddag røg i indkøbskurven på Boozt.com. Se bare billederne fra Instagram: