& Other Stories i Aarhus

Endelig! Endelig kom dagen, som mange aarhusianske kvinder har ventet på i spænding – dagen, hvor high street giganten & Other Stories endelig slog dørene op til deres tredje butik i Danmark. Og vi var med!

Allerede inden klokken slog 12.00, og dørene gik op, var forventningerne høje. Butikken er nemlig placeret i den gamle Apotekergaard, Vestergade 4 i hjertet af Aarhus, hvor facaden i flere måneder har været gemt af reklamebannere og ombygningen dermed hemmeligholdt.

Udvendigt får man dog en smagsprøve, for her ses tydelige renoveringer og finpudsninger af bygningen, der er holdt i den oprindelige stil. Da klokken slår 12.00, og vi bliver budt ind sammen med de mange andre ivrige kunder, møder der os inde i butikken en unik tidslomme med rustikke vægmalerier og rå murstensvægge. Et udtryk, der står i en spændende og inspirerende kontrast til de enkelte og feminine snit, som tøj- og sko-kollektionen byder på.

OtherStories1

Det visuelle udtryk i butikken virker æstetisk imponerende, så når du træder ind i butikken, får du en oplevelse af at være i et udendørs atelier, hvor alt fra sko, bukser og make-up har sin helt unikke plads på hylderne – det er svært ikke at lade sig friste af de mange fine kvaliteter og pastelfarvede emballager, og man er næsten nødt til at skal røre ved det hele og prøve det hele på.

Lingeri

plante+hylde

vask

gang

Du forelsker dig ikke bare i tøjet, skoene, smykkerne og al den forfriskende make-up, som findes i & Other Stories. Du forelsker dig også i indretningen og interiøret, der er specielt udvalgt og sammensat, sådan at det bliver en oplevelse at komme i netop denne butik. Det betyder, at du kan gå på opdagelse i de forskellige hjørner og lade dig inspirere af forskellige udtryk og stilmiks. Alt sammen fungerer dog sammenhængende – den visuelle og designrene indretning passer rigtig godt til kollektionen fra & Other Stories, der ligeledes består af lækre kvaliteter og spændende silhuetter. Os fra Katoni.dk kastede personligt vores kærlighed på de fine storprintede kjoler og endte da også med at købe et par stykker med tilbage. Vi er sikre på, at de bliver et hit til vinter.

pose

Butikken var pakket helt fra starten af åbningen og resten af dagen, musikken var afdæmpet og søde & Other Stories-medarbejdere stod og bød os velkommen i døren. Det var umuligt ikke at lade sig inspirere af de smukke omgivelse og af de skønne piger, der i deres lækre tøj-kombinationer fra mærket gik og tilbød os forfriskninger.

katrine
Katrine iklædt & Other Stories fra top til tå

 

sara
Sara iklædt & Other Stories fra top til tå

 

Kender du brandet & Other Stories, og skal du besøge den nyåbnede butik i Vestergade 4? Fortæl os om din oplevelse – er du mon lige så imponeret, som vi er?