Pre-opening event i den nye Envii butik

Det danske brand Envii blev grundlagt i 2010 og har siden været i rivende udvikling. I dag kan man finde 15 forskellige Envii shops rundt omkring i landet, og onsdag aften var turen kommet til Store Torv i Aarhus. Her blev der afholdt et såkaldt pre-opening event forud for den reelle butiksåbning, som fandt sted i dag. Med løftet om lækkert slik, kolde øl og ikke mindst 20% på alle varer kunne vi naturligvis ikke holde os væk!

ny2

øl

Da vi nærmede os butikken på Store Torv, kunne vi hurtigt fornemme, at der var tale om en gedigen åbningssucces. Folk stod i kø ude på gaden, og inde i butikken var der fyldt med shoppeglade kvinder. Med DJ’ens funky toner i baggrunden begav vi os ind i det nye Envii-univers, der foruden menneskemylder bød på alt fra lune striktrøjer, bløde basisvarer og fine sæt.

dj

sweater

Det var dog ikke kun det lækre tøj, der faldt i vores smag. Også den gennemførte indretning rammer plet med kombinationen af det rå og det feminine. Cool og skulpturelle sukkulenter og kaktus i simple lerpotter tilsat fine elementer som den sarte lyserøde ramme om vinduerne udgør, i følge os, en perfekt kombination.

jeans2

Valget af interiør understøtter Envii-looket, der er karakteriseret ved et stilet udtryk med plads til både afdæmpede basisvarer såvel som printede udskejelser. Ifølge butiksbestyrer Annika Jørgensen skyldes en stor del af brandets succes en ny taktik: “Vi har fået fokus på flere basic-styles og i bedre kvalitet,  men hvor vi stadig bevarer nogle styles, der skejer helt vildt ud til dem, der godt kan lide det. Det har været en kæmpe bonus for butikken.”

DSC_0122

Vi ønsker Envii-teamet held og lykke med deres flotte nye butik!