Rivegilde i Salling

Klokken er 05.00. Det er mørkt, mandag morgen, og vækkeuret er pt. den værste fjende… Men hvad gør man ikke for gode tilbud og for at spare penge? Der er nemlig Rivegilde i Salling – og vi har været et smut forbi! Læs med her, og få et indblik i stemningen samt gode tips fra erfarne Rivegilde-shoppere.

En laaaang kø
Køen er lang, og den bliver bare længere og længere. Urets visere tikker hastigt mod 6.30. Det er stadig mørkt, men Salling-skiltet og de farverige lysrør lyser op på facaden. Mange har trodset klokkeslættet, morgenfriske eller ej, og er mødt op foran Salling for at få fingre i de bedste tilbud.

Som en af de allerførste i køen står Stine Jørgensen på 35. Hun har været der siden klokken 06.00. Nogle år tilbage var hun også til Rivegilde, men dengang fik hun en erfaring:
”Sidst var jeg her lidt i 07.00, men der fik jeg ikke hvad jeg kom efter, så denne gang var det tidligt afsted, eller slet ikke afsted” fortæller Stine Jørgensen.

løbe
De ivrige shoppere løber ind for at få fat i de bedste tilbud.


Jagten på tilbuddet
Rivegildet er fyldt med tilbud i massevis. Tilbudsavisen blev sendt ud i torsdags, så kunderne har haft nogle dage til at udse sig de produkter, de vil jagte. De allerbedste tilbud er mærket som kø-tilbud, og her skal man være ekstra hurtig for at få fat i varen.

Stine Jørgensen er taget til Rivegilde for at anskaffe sig noget helt bestemt:
”Jeg er faktisk normalt ikke til de her tilbudsevents, men mine børn mangler vintertøj og sko, og så så jeg lige, at de havde nogle gode tilbud på det hernede” fortæller Stine Jørgensen.

Stine jagter altså noget helt bestemt – mon hun får fat i det? Vi taler med hende senere.

rulletrappe_mindre

På den anden side
Mens kunderne venter udenfor i den småkolde efterårsmorgen, står medarbejderne inde i varmen og er ved at være spændte på dagen.

Vi talte med Bodil Petersen og Joan Holmboe, som skal servicere kunderne ved tilbudsøen i stueetagen. Søde og smilende fortæller de om, hvilken dag de går i møde. De har arbejdet i Salling i henholdsvis 12 og 17 år, så de ved om nogen, hvad der venter dem. Og de er helt enige om, at især stemningen blandt medarbejderne og kunderne er skøn´:
”Stemningen blandt medarbejderne er rigtig god. Det er hyggeligt og det er sjovt. Og lige pludselig så vælter folk jo ind. De kører altid ovenpå først og så kommer de først herned i stueetagen omkring klokken 7.30” fortæller Joan med et stort smil.

ballon_mindre


Fik de, hvad de jagtede?
Kunderne slæber massevis af poser med ud fra Salling. Mange har sparet store beløb på at være hurtig og fiks på de gode tilbud. Oppe blandt HAY produkterne på 4. sal møder vi Stine Jørgensen igen. Hun har også hænderne fyldt med lysegrønne Salling-poser. Hun fik købt, hvad hun søgte, blandt andet et par lækre vinterstøvler til sit barn til – 40%, hvilket er en ret god deal.

Uden for Sallings indgang står Anne-Mette von Benzon og forsøger at få overblik over alle sine poser. Hun har indtaget tilbudsmekkaet sammen med sin veninde og venindens datter. Anne-Mette er 60 år og er en rigtig erfaren tilbudsjæger. Hun har været til adskillige Rivegilder de seneste år og tit fået nogle gode køb med hjem.

Anne-Mette fortæller, at man skal løbe hen til skoafdelingen først – det er her man virkelig kan spare penge! Selv jagtede hun et par Billi Bi støvler til – 50%, hvilke hun også fik. Og to andre par støvler gemmer sig også i poserne. Ingen tvivl om, at Anne-Mette kan gå hjem med en ordentlig fangst.
Jeg har sparet 5000 kroner i dag, tror jeg” siger hun glad.

dame_mindre
Anne-Mette med dagens fangst.
Britt, mindre
Min kollega Britt var heldig at finde et par lækre støvler fra Vagabond til halv pris.

Klokken er blevet 09.00, og vi har efterhånden været vågne i fire timer. Vi er småtrætte, så vi slutter shopperæset af med en lækker kaffe fra Starbucks. White chocolate mocha – total yndlings!

Husk, at du sagtens kan nå at fange de gode tilbud. Rivegildet fortsætter nemlig helt indtil søndag. Tirsdag til fredag har de åbent fra 10 til 20, og i weekenden 10 til 18. Så er det bare ud af fjerene og afsted! Der er mange penge at spare – og det kan vi jo godt li’! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.