Se min garderobe: Camilla Ringsborg

Stil og SU kan ofte virke som to uforenelige størrelser, men i den garderobe, vi har været på besøg i, er det langt fra tilfældet. Camilla Ringsborg, der til daglig læser Retorik på Aarhus Universitet, formår nemlig at være yderst stilfuld trods tilværelsen som studerende. Vi har været så heldige at få lov til at snuse rundt i hendes klædeskab, der blandt andet byder på farverige prints, fede sneakers og lækre læderjakker.

Få et kig ind i Camillas hyggelige lejlighed, hvor hendes sikre stilfornemmelse kan ses i klædeskabet såvel som i interiøret. Du kan samtidig høre hendes bedste stiltips og lade dig inspirere af den fine og personlige stil.

Hvad er dit bedste stiltip?
Skab et harmonisk udtryk ved at kombinere kontraster som noget opsigtsvækkende med noget mindre iøjefaldende. Og ellers er det altid en god idé at føle sig frem; Hold fast i det, der fungerer, men vær alligevel ikke bange for at eksperimentere og lege med forskellige udtryk, materialer og teksturer. Mix og match, så du skaber dit eget unikke udtryk.

 

acnejakke1


Hvem er din yndlingsdesigner?
Stine Goya fordi hendes design er feminint på en cool måde. Jeg elsker den måde, hun leger med prints og altid er tro mod sin æstetik trods skiftende og flygtige tendenser. Jeg kan også godt lide Acne, selvom det er et helt andet udtryk. Det er skandinavisk minimalisme, når det er bedst!

goya kjoler1


Hvad eller hvem inspirerer dig mest?
Jeg finder inspiration mange steder, men særligt fra noget så simpelt som folk på gaden. Udover det kan jeg også godt lide at læse magasiner og følge med på Instagram.

bb kjole1


Hvor shopper du oftest?

Online er det rigtig meget på Trendsales, hvor jeg både køber og sælger. På den måde sørger jeg for, at der hele tiden er bevægelse i min garderobe. Af fysiske butikker er det ofte Stine Goya og high street-butikker som Zara og Weekday.

beauty1


Hvilke beautyfavoritter sværger du til?
Mineralpudder fra Youngblood, fordi min hud kan ånde, når jeg har det på. Jeg bruger altid Helena Rubinsteins Lash Queen mascara – når man først har vænnet sig til den, nøjes man ikke! Til mit hår elsker jeg Sculpting Foam fra Paul Mitchell, som har den skønneste, sarte duft af kokos. Min yndlingsduft er fra Chloé – den har holdt ved i mange år efterhånden. Hvis jeg skal nævne en sidste beautyfavorit, må det være Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher fra Estée Lauder.

camillaboks2