Sikker og stilfuld i det fri

Vi elsker at løbe og begive os ud på forskellige friluftsaktiviteter efter en lang dag på kontoret. Det er den perfekte måde at få afløb for stress og nyde naturen. Når vi er ude, vil vi gerne føle os sikre, men vi elsker også mode, og ofte kan det virke som to uforenelige størrelser. Vi kommer i hvert fald nemt til at tænke på neonfarvede veste og klodsede hovedlygter, som ikke nødvendigvis er de mest stilede items. Derfor blev vi begejstrede, da vi hørte om Orbiloc, som producerer små men kraftfulde lygter, der gør dig synlig for andre, samtidig med at du kan se stilfuld ud og føle dig godt tilpas.

orbiloc_run_dual_all_colours_grey

Vi tog ud en aften og testede lygten på tre parametre, der er vigtige for os: komfort, anvendelighed og styling.

Komfort
Når vi shopper løbetøj og outdoor tøj, er det vigtigt, at det er rart at have på og ikke generer på nogen måde. De samme krav stiller vi til de andre produkter, vi tager med på vores aktiviteter i det fri. Derfor har vi undersøgt, om Orbilocs lygte er komfortabel at have på.
Den første indikator på komfort får man allerede, når man får produktet i hånden. Lygten er nærmest vægtløs, og det betyder, at man slipper for ekstra og unødvendig vægt på sin løbetur. En anden faktor, der er vigtig i forhold til komfort, er den måde, produktet sidder på kroppen. Lygten kan monteres fast på et blødt bånd, som du kan spænde fast om armen eller benet ved hjælp af velcro. Det fungerer rigtig godt, da lygten på den måde sidder til uden at nage eller rutsche rundt.

Redigeret_løb1


Anvendelighed
Vi sammensætter vores løbeoutfits og outdoor beklædning efter både vejr og humør, og derfor stiller vi krav til en vis anvendelighed i de produkter, der ikke kan undlades på turen. En af de gode ting ved lygten fra Orbiloc er, at den ikke sidder fast på velcrobåndet, men kan monteres på forskellige genstande. Det betyder, at lygten kan anvendes på mange måder: Har man en rygsæk eller vest på, når man løber og sejler, kan man eksempelvis sætte lygten på den.
Orbilocs lygte har en række tekniske egenskaber, som desuden øger anvendeligheden og sikrer, at du kan bruge den til mange forskellige aktiviteter. Eksempelvis er den 100% vandtæt, så du kan sagtens tage den med på dykning eller en svømmetur. Den holder også til temperaturer ned til -40 grader, hvilket giver dig mulighed for at tage lygten med på eventyr i hele verden.

Redigeret_haand


Styling

Det er ingen hemmelighed, at vi stiller krav til udseende og styling, når vi skal dyrke aktiviteter i naturen. Når vi føler os godt tilpas, kan vi nemlig også præstere bedre. Derfor er det fedt, at lygten har et rent og stilfuldt design, som ikke virker klodset på nogen måde. En anden fordel er, at lygten fås i hele fem forskellige farver: rød, hvid, blå, grøn og gul. For modeglade personer som os, betyder det selvfølgelig en mulighed for at matche vores outfits. Vi foretrækker mørk beklædning som sorte tights, og derfor er det rart at kunne tilføje lidt farve i form af accessories som sko og lygter.

Redigeret_rød2 Redigeret_rød1

Her har vi valgt den røde lygte til et par bordeauxrøde Adidas by Stella McCartney Atani Bounce fra det altid fede mærke Adidas. På det første billede (uden blitz) kan man fornemme, hvor kraftigt lygtens lys er. Den røde farve kender man blandt andet fra bremselygter på biler og stopskilte i trafikken. Det er derfor en farve, som man er vant til at være meget opmærksom på.

 

Redigeret_gul1 Redigeret_gul2

Til den gule lygte har vi sat et par neongule Nike Free 5.0 TR Fit Breathe til. Træninssko fra Nike er altid en sikker vinder! Også her kan man på det mørke billede fornemme lygtens styrke. Den gule farve udmærker sig ved at være en farve, som det menneskelige øje er meget følsomt for. Desuden kender man farven fra advarselsskilte, hvilket vil sige, at bilister er vant til at sænke farten, når de ser denne farve.

 

Redigeret_løb2Alt i alt er vi yderst tilfredse med Orbilocs lygte. Den giver os mulighed for at være sikre i trafikken og på vandet, samtidig med at vi kan lege med farver og variere vores outfits. For os er det en perfekt kombination!