SPOTLIGHT: Bruuns Bazaar

Hver måned sætter vi spotlight på et brand, der er repræsenteret her på Katoni. Denne gang er valget faldet på danske Bruuns Bazaar, der blev grundlagt i København i 1994 af brødrene Teis og Bjørn Bruun. Med mere end 20 år i bagagen er Bruuns Bazaar et af de mest veletablerede og anerkendte brands på den danske modescene.
Designer og keativ direktør, Lene Borggaard, vandt i 2013 “Designer of the year” ved ELLE Style Awards for sit arbejde hos Bruuns Bazaar.

Bruuns Bazaar
Lene Borggaard og Bruuns Bazaar var nomineret til ELLE Style Awards i 2013 (billede fra instagram @bruunsbazaar)

 

Stærke skandinaviske vibrationer hos Bruuns Bazaar

For Teis og Bjørn har ambitionen siden begyndelsen været at skabe et modehus med en stærk skandinavisk designtradition. I dag designer Bruuns Bazaar kollektioner til både kvinder og mænd. Fælles for begge kollektioner er den stærke signatur og et look, der på én og samme tid er ubesværet og sofistikeret. Og for Lene Borggaard er kombinationen af det stilfulde med det moderne håndværk vigtig.

Bruuns Bazaar CFW January 2015
Bruuns Bazaar
CFW January 2015
Bruuns Bazaar CFW January 2015
Bruuns Bazaar
CFW January 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dag forhandles Bruuns Bazaar i en lang række stormagasiner, og mærket selv har 14 brand-butikker fordelt over hele Skandinavien.

Jul i vinduet hos Bruuns Bazaar (Billede fra instagram @bruunsbazaar)
Jul i vinduet hos Bruuns Bazaar (billede fra instagram @bruunsbazaar)

 

Og med et moderne twist på det sofistikerede look er det danske brand gået lige i hjertet på den skandinaviske modepresse, bloggere og stilbevidste unge kvinder.

Blogger og digitalredaktør hos ELLE, Laura Lawaetz, i Bruuns Bazaar (billede fra instagram @lauralawaetz)
Blogger og digitalredaktør hos ELLE, Laura Lawaetz, i Bruuns Bazaar (billede fra instagram @lauralawaetz)

 

Vores Bruuns Bazaar favoritter

Lige som resten af det danske land er vi vilde med Bruuns Bazaar og brandets enkelte tilgang til mode. Vi har fundet 3 styles til kvinder og 3 til mænd – allesammen sæsonaktuelle og lækre i vintermånederne.

Tabel1 Tabel2 Tabel3
Tabel4 Tabel5 Tabel6

Der er mange flere items i kollektionerne fra Bruuns Bazaar. Vil du tage et kig og måske finde frem til dit næste køb? Du kan se hele Katoni udvalget lige her.