SPOTLIGHT: Ganni

Hver måned sætter vi fokus på et lækkert brand, der er repræsenteret på katoni.dk. Denne måneds spotlight er på danske Ganni, som blev grundlagt i 2000. Siden grundlæggelsen er der sket meget, og i dag kan det populære mærke shoppes i over 400 butikker fordelt på 20 forskellige lande. Ditte Reffstrup fungerer som chefdesigner, og det er særligt med hende ved roret, at brandet har opnået stor succes. I 2014 blev de valgt som “Brand of the Year” ved Elle Awards, og året senere blev de tildelt den prestigefyldte designpris Guldknappen.

Ditte Reffstrup på catwalken efter visningen af SS16

 

Easy-to-wear pieces

Gannis mission er at skabe ubesværede og tilgængelige items, der passer ind i alle modeelskende kvinders klædeskab. Med et stort udvalg af både tøj, sko, accessories og lingeri gør brandet det muligt at iklæde sig de fine produkter fra top til tå.

GANNI_0514

GANNI_0915

Du kan også vælge at nøjes med enkelte dele og sætte dem sammen med andre items fra din garderobe. Ditte Reffstrup er nemlig passioneret omkring at designe pieces, som kan blive båret på forskellige måder, så de passer til ens egen, personlige stil. Derfor ser man mange slags kvinder i tøj fra Ganni: Det spænder bredt fra helt unge teenagepiger til erfarne og stilsikre modebloggere.

150915-eve
Blogger Trine Kjær i Ganni. Billede via Facebook @trineswardrobe.dk

 

Basic bluser, fine prints og delikate blonder

Fælles for alle items i det store produktudvalg er den “effortless chic”-stil, som passer perfekt til kvinder, der elsker at iklæde sig trendy kvalitetstøj, uden at det ser for gennemtænkt ud. Vælg eksempelvis en fin blondetop med høj krave, og træk en blød strik udover for et feminint men casual look. Til vinter er det oplagt at vælge en af de mange lækre frakker, som du kan kombinere med at par flotte klassiske støvler i skind. Med Ganni er mulighederne uendelige! Se et udvalg af vores favoritter:

whitehall stribet ganni støvle
laguna2 ganni frakke peplum

 

Hvis du er lige så vild med Ganni, som vi er, kan du heldigvis finde en masse items som dem ovenfor lige her.

Mon ikke du også finder en fremtidig garderobefavorit til dit klædeskab?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.