SPOTLIGHT: Selected

Denne måned sætter vi fokus på det danske Bestseller-brand Selected. Det blev grundlagt i 1997, hvor det udelukkende var et herrebrand, men det ændrede sig i 2008, da Selected Femme blev tilføjet. Siden da er unisex brandet vokset, og i dag sælges kollektionerne i 25 lande verden over.

Skandinavisk kvalitet

Brandets design-DNA er “Nordic by heart”. De designer moderne og stilfulde items, der passer perfekt til det skandinaviske look. I både herre- og damekollektionerne går denne stil igen, hvadenten det er tøj som skjorter og jeans eller accessories som sko og smykker. I det brede sortiment kombinerer designerne klassikere såvel som trends – fælles for begge er, at kvaliteten altid er i top. Netop disse kombinationer har medført, at brandet er blevet populært og bæres af mange forskellige typer mennesker.

plummer
Blogger Caroline Plummer iført Selected jumpsuit. Billede via Instagram @carolineplummer

 

selected sko
Selected designer også accessories som lækre sko. Billede: Facebook

 

Selected Femme

Den skandinaviske æstetik er ligeledes at finde i damebrandet Selected Femme. Den kommer til udtryk i en lang række forskellige items, der omfatter alt fra tidløse og klassiske frakker til glamorøse og feminine kjoler. Femme-kvinden er en stærk og sofistikeret kvinde med smag for storbyliv, mode og kvalitet.

Selected Homme

Hos herrebrandet finder man tre forskellige linjer: Indigo, Heritage og Indentity. Du behøver dog ikke at vælge én linje: Find lækkert denim hos Indigo, casual items hos Heritage og skræddersyede styles hos Identity. Selected Homme handler om god stil, uanset om man er en laidback fyr eller en sofistikeret gentleman.

 

Vores favoritter

Vi har udvalgt tre damefavoritter og tre herrefavoritter, der alle oser af den skandinaviske, moderne elegance, som brandet er kendt for.

SE521E03V-C11@1.1 16046836_Black_470336_006_ProductLarge SE521E03A-Q11@2
selected blazer SE622G06Q-K11@14 SE622O03I-K12@14

Er du også vild med det danske brand? Så tag et kig i vores Selected-udvalg – du finder helt sikkert noget for dig!