SPOTLIGHT: Mads Nørgaard

Denne måneds spotlight er på det danske brand Mads Nørgaard. De fleste kender de stribede t-shirts og sømandssweateren, som går igen fra kollektion til kollektion. Men hvad byder Mads Nørgaard ellers på? Læs med her, og lær brandet endnu bedre at kende. Du kan desuden se et udvalg af vores yndlingsitems til foråret.

Den stribede arv

Mads Nørgaards fædrende ophav er ikke til at komme udenom. Jørgen Nørgaards butik Nørgaard paa Strøget samt den ikoniske 101-bluse er efterhånden en del af dansk modehistorie. Den historie skriver Mads Nørgaard sig ind i – men på sin egen måde.

I mange år lå Mads Nørgaards butik side om side med faderens, men i dag er de slået sammen under det fælles navn “Nørgaard”. Det betyder dog ikke, at de to er synonyme. Mens Nørgaard paa Strøget kun producerer de klassiske bluser og ellers supplerer butikken med andre spændende brands, er Mads Nørgaard i højere grad et brand med egne, årlige kollektioner, der rummer et væld af forskellige styles.

 

mn portræt

 

Mode der holder sæson efter sæson

Selvom Mads Nørgaard udsender kollektioner flere gange om året, forsøger de at holde fast i en vis uforgængelighed. De items, de skaber, skal være brugbare i mere end én sæson. Ved at holde fast i en moderne, simpel og til tider rå stil formår brandet at forblive aktuelle uanset flygtige tendenser. En anden fordel ved en sådan designæstetik er, at den aldrig tager for meget opmærksomhed, men giver plads til dig og din personlige stil.

Mads Nørgaards tilgang til mode er ikke gået uset hen. I gadebilledet ses tøjet ofte på velklædte mennesker som bloggere og modeller, men brandets items har også en bred appel, som gør, at det ikke kun er modeeliten, der kan bære Mads Nørgaard. Derfor kan man se folk i mange forskellige brancher være iklædt dette brand. Sådan er det, når man designer klassikere med et cool twist!

Vores favoritter til foråret

Foråret er kommet, og det betyder heldigvis lunere temperaturer og ikke mindst nye varer i butikkerne. Vi har forsøgt at udvælge tre favoritter til både herrer og damer fra Mads Nørgaards SS16-kollektion, som indeholder de klassiske striber såvel som mere sæsonprægede styles. Du kan tjekke hele udvalget ud her og finde dine egne favoritter.

DAMEFAVORITTER
mn bluse mn nederdel mn frakke
 Bluse, 400 kr.  Nederdel, 1000 kr.  Frakke, 1795 kr.
 –
HERREFAVORITTER
mn shorts mn jakke mn tshirt2
 Shorts, 750 kr. Jakke, 2000 kr.  T-shirt, 399,75 kr.