Street style: Efterår i Aarhus

I denne uge har vi igen været ude på gader og stræder i Aarhus, og vi har igen spottet tre dejlige og velklædte unge mennesker.
I denne uge skal du møde tre personer med vidt forskellige tilgange til mode og stil. De har alle tre, på hver deres måde, sammensat lækre outfits, som vi hvert fald ikke kunne stå for.

Trine

DSC_0971
Trine er 18 år og bor i Hasselager

Hvad laver du til daglig?
Jeg går på Aarhus Katedralskole.

Hvad har du på i dag? 
Det er total afslappet i dag med bukser fra Envii, sko fra Nike og en strik fra Magasin. Jakken er fra mbym, og tasken er fra det gamle Erbs og Bjerke.

Hvor køber du normalt dit tøj?
Altså jeg bruger meget Støy, og så en tysk butik der hedder Voo Store Berlin. Asos har også en masse ting, men der kigger jeg ofte bare og får inspiration.

Hvordan vil du beskrive din stil?
Enkel. Jeg går efter de items, som jeg godt kan lide. Det er mest enkle farver, men det er også kun fordi, at jeg endnu ikke har fundet noget i farve, som lige er mig.

 

Astrid

Astrid er 23 år og bor i Aarhus

Hvad laver du til daglig? 
Jeg har læst Æstetik og Kultur på Aarhus Universitet, men lige nu holder jeg en pause, hvor jeg arbejder på caféen Langhoff og Juul. Jeg skal så læse videre i Købehavn senere.

Hvad har du på i dag?
Jeg har Dr. Martens støvler på, Stine Goya jakke, nederdel fra Moss Copenhagen og højhalset bluse fra H&M. Tasken er vintage fra Saint Laurent, og det er faktisk lidt sjovt, for den har tidligere tilhørt min mors mands mor, som var prinsesse af Strongoli.

Hvor shopper du mest? 
Rigtig meget i Støy. Ganni er også en af mine favoritter. & Other Stories er også god, men de lidt billigere kæder som Monki, Weekday og H&M er jeg også glad for. Og så selvfølgelig vintage, men det er mest i København.


Hvordan vil du beskrive din stil?

Basismæssigt skal det gerne være meget enkelt, og så kombinerer jeg tit det med én ting, som skiller sig rigtig meget ud. Som f.eks. i dag med jakken fra Goya. Så kunne det også være, at jeg en anden dag vælger at have helt sort på og så helt vildt røde læber. Altså sådan at der altid er en eller anden farve, som skiller sig ud fra resten af det mørke.

 

Christian

DSC_0627
Christian er 29 år og bor i Lystrup

Hvad laver du til daglig?
Der er jeg UI/UX designer ved Kiloo.

Hvad har du på i dag? 
En Oxford skjorte, jeans fra Weekday og en denimjakke fra Hilfiger. Udenover har jeg endnu en jakke – den er fra NN07.

Hvor køber du normalt dit tøj? 
Jeg køber mit tøj mange forskellige steder – der, hvor jeg lige synes, det er fedt. Jeg har dog en del fra Ralph Lauren, Selected Homme og Tommy Hilfiger.

Hvordan vil du beskrive din stil? 
Den er preppy, men med et klassisk twist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.