Street style: Lækker efterårsstil

Oktober er lige begyndt, og det betyder, at vi for alvor er gået ind i efteråret. I anledningen af den nye sæson har vi har været ude på gaderne og knipse billeder af velklædte mennesker. Mød dem her, og se, hvordan de bruger detaljer som skind, strik og smykker til at skabe et lækkert og personligt efterårslook.

 

Louise

Louise, mindre, beskåret
Louise er 28 år og bor i Aarhus


Hvad laver du til daglig?

Jeg arbejder som e-commerce koordinator hos Støy.

Hvad har du på i dag?
Jeg har et par sko på fra Cos, et par vintage Levis bukser og en Mads Nørgaard 101 bluse. Jakken er fra Ganni, og smykkerne er vintage.

Hvor køber du normalt dit tøj?
Det er et godt miks. Jeg kan godt lide high street butikker som Monki og Weekday. Så gør jeg tit det, at jeg køber nogle styles der, som skiller sig lidt ud, og så køber jeg nogle lidt dyrere ting, som jeg kan have i længere tid.

Hvordan vil du beskrive din stil?
Jeg tror, at jeg er meget varierende i min stil, egentlig. Den ene dag kan jeg være helt loose og have store, løse bukser på og den næste dag bare noget lidt mere stramt eller en kjole måske. Jeg har svært ved at kategorisere mig selv – jeg leger meget med min stil.

 

 

Lærke

Læke beskåret_mindre1
Lærke er 19 år og bor i Odder


Hvad laver du til daglig?

Jeg holder sabbatår, så lige nu arbejder jeg på et plejehjem og i en børnehave.

Hvad har du på i dag?
Mine støvler er fra Debbie, og bukserne er fra Zara. Blusen er fra Pulz Jeans. Mit ur er et Michael Kors, som jeg købte for nylig i London. Smykkerne er en masse blandet – både fra loppemarkeder, Jane Kønig og arvestykker. Tasken er fra Mango, og rygsækken er min mors gamle fra Adax.

Hvor køber du normalt dit tøj?
Mest highstreet. Zara er jeg glad for, og Mango køber jeg også tit på nettet. Nu er jeg på vej ned i Weekday, så det er primært de butikker, jeg shopper i.

Hvordan vil du beskrive din stil?
Som udgangspunkt rimelig enkel men ’spicet op’ med smykker og en masse detaljer.

 

 

Camilla

Camilla beskåret_mindre1
Camilla er 17 år og bor i Aarhus


Hvad laver du til daglig?

Jeg går på Aarhus Katedralskole. 

Hvad har du på i dag?
Mine sko er fra & Other Stories, og bukserne er fra genbrug. Trøjen er en fra H&M. Min taske er fra Weekday, og så er tørklædet et bånd fra en kjole. Jeg kan ikke huske, hvor smykkerne er fra,  men de er købt i en smykkebutik i Polen.

Hvor køber du normalt dit tøj?
Jeg går ikke rigtig efter noget bestemt. Det er bare forskellige butikker rundt omkring.

Hvordan vil du beskrive din stil?
Den er enkel og ikke speciel farverig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.