Street style: Sensommerstemning

Det er blevet september! Det bliver koldere, mere blæsende, og regnen begynder ligesom at blive en fast del af hverdagen igen… Men vi fandt et hul i skyerne og smuttede ud i Århus midtby for at finde lidt fashionable mennesker, som var ude for at nyde det (omend midlertidige) gode vejr! Se lidt street style herunder.

 

Camilla

Camilla er 21 år og bor i Aarhus
Camilla er 21 år og bor i Århus

Hvad laver du til daglig?
Jeg læser antropologi på Aarhus Universitet.

Hvad har du på i dag?
Jeg har bare sådan noget chill tøj på. Et par espadrillos fra Pavement, sådan nogle loungebukser fra Magasin, og trøjen er bare en eBay hyggetrøje. Halskæden er fra en eller anden tøjbutik, som havde nogle smykker. Solbrillerne er vist fra Pieces.

Hvor køber du normalt dit tøj?
Det er meget forskelligt. Jeg kan godt lide udenlandske, specielle hjemmesider, som kun har et lillebitte udvalg. Nogle meget nicheagtige steder. Jeg har lige bestilt noget fra en hjemmeside, der hedder Tobi. Ellers bruger jeg ASOS rigtig meget. Jeg handler ofte online, og så køber jeg alle basistingene på strøget, når der er udsalg lige efter sommerferien og lige efter jul.

Hvordan vil du beskrive din stil?
Nu er jeg ikke så rocket i dag, men der må godt være noget råt, noget rocket, noget læder og store smykker. Det må også godt være lidt street, altså en stor trøje eller et par løse bukser. Jeg kan godt lide at eksperimentere. Bare køre den helt ud!

 

Carl Emil

Carl Emil er 22 år og bor i Århus
Carl Emil er 22 år og bor i Århus

Hvad laver du til daglig?
Jeg er bar manager nede på Joe & the Juice.

Hvad har du på i dag?
Jeg har nogle Comme des Garçons i samarbejde med Converse sko på. Og så Weekday jeans, Weekday t-shirt, Weekday jakke. Et ur fra TRIWA, købt i S.T. VALENTIN, og det samme er de her solbriller fra Han Kjøbenhavn. Hatten er fra Støy Munkholm, og høretelefonerne er fra Marshall.

Hvor køber du normalt dit tøj?
Det er nok primært i Weekday, og så er vi ret gode venner med drengene ovre fra S.T. VALENTIN, så jeg er også tit derinde at kigge. Og så Støy Munkholm, når der er penge til det.

Hvordan vil du beskrive din stil?
Det ved jeg ikke, det har jeg aldrig tænkt over. Er det ikke sådan casual, men samtidig lidt…stilrent? Med en snert af street. 

 

Camilla

Camilla er 22 og bor i Århus
Camilla er 22 og bor i Århus

Hvad laver du til daglig?
Jeg læser til lærer.

Hvad har du på i dag?
Jeg har bukser på fra Zara og en bluse fra H&M. Jakken er fra Zara, skoene er Nike, og nettet er fra Søstrene Grene.

Hvor køber du normalt dit tøj?
Det er nok mest noget high street som Zara, H&M og COS.

Hvordan vil du beskrive din stil?
Afslappet og komfortabel, tror jeg.

Rikke Agerholm Christensen
Skrevet den