VELKOMMEN

Velkommen til vores nye blog. Her vil teamet bag katoni.dk jævnligt bringe interessante og inspirerende indlæg om alt fra mode, beauty, events, forbrug og meget mere.

Teamet bag bloggen

Katoni-teamet holder til i hjertet af Aarhus og består i skrivende stund af syv engagerede medarbejdere med viden og ekspertise inden for e-commerce, marketing og kommunikation. Vi har forskellige baggrunde og vidensområder, men fælles for os alle er, at vi er passionerede omkring online shopping og ønsker at give vores kunder de bedst mulige shoppingoplevelser. Denne fælles passion vil vi formidle her på bloggen gennem personlige indlæg. Mens nogen i teamet vil blogge om moderelaterede emner, vil andre blogge om de mere tekniske sider ved at drive en online shoppe portal. Kort sagt: Du får mulighed for at læse om lidt af hvert!

Ses vi?

Vi håber, at du vil følge med. Brug endelig kommentarfeltet og lad os høre om din mening. Vi håber desuden, at du har lyst til at følge os på de sociale medier. Vi er tilstede på Google +, Facebook, Instagram og Pinterest. Følg os hvis du gerne vil opdateres på nye varer, tidens trends og masser af gode modehistorier.

 Let the blogging begin!