Vores modeuge

I den forgangne uge var Katoni i form af Mette, Britt, Simone og Rikke til modeuge i København. Læs med her, og hør om højdepunkterne fra vores tur. Vi giver desuden et par anbefalinger af lækkert mad og drikke med på vejen!

FREDAG
Fredag var vores travleste dag, hvor det meste af tiden gik med arbejde. Vi ankom til vores hotel på Vesterbro og skyndte os herefter videre til Kødbyen. Her fik vi en velsmagende salat fra WEDOFOOD.

salat

Med mad i maven var vi klar til en spændende arbejdsdag i modens tegn. Mette og Rikke vandrede i gaderne på Vesterbro og stræderne i Indre By for at spotte cool street style, mens Simone og Britt mødtes med pigerne bag det spritnye ruskindsbrand Suede Studio til et interview.

Da vi havde færdiggjort dagens opgaver, spiste vi en udsøgt 3-retters middag på Madklubben. Se lige vores delikate forret, som bestod af laksetatar rørt med creme fraiche, urter, tabasco og kapers – ikke dårligt, vel?

Forret

 

Aftenens program stod på Zalando Fashion House på Rådhuset. Det var første gang, at Zalando opfører show under modeugen, og vi skulle selvfølgelig med!
Christiane Schaumburg-Müller var aftenens værtinde, og hun ledte os gennem de trends, som Zalandos designteam havde udvalgt, nemlig: Sporty couture, New 70’s, Minimalisme og New Gothic.

zalando modeshow face
Billede via Facebook

Efter showet kunne man se og shoppe de viste items i en Shoppers Lounge, hvor der var sat iPads frem. Det tilførte et nyt twist til showet og viste, at der ikke var tale om et traditionelt modeshow.

Vores aften sluttede på den elegante cocktailbar Curfew på Vesterbro, hvor vi fik serveret lækre drinks som Ramos Gin Fizz, Sinful og Moscow Mule. Den perfekte afslutning på en lang dag!

cocktails mule cocktails lakrids1


LØRDAG
Lørdag var vores sidste dag i København, og den stod i højere grad på afslapning. Trods det grå vejr valgte vi at gå en god, lang tur rundt om Søerne. Herefter tog vi et smut i Torvehallerne, hvor vi fyldte energidepoterne op med lækre smoothies. Alt i alt et par fantasiske dage – mon ikke vi også er at finde til Københavns modeuge fremover?

Natur

2 kommentarer til “Vores modeuge”

  1. Mega lækkert indlæg! Men billedet af nummer to cocktail, er det ikke ‘unfaithful’ og ikke ‘sinful’??

    Mvh

    1. Tak og godt spottet, Maria 🙂 Men jo, du har helt ret – den cocktail hed da ‘Unfaithful’!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.